My favourites

July 24, 2014

Saan jonkun verran kyselyitä, että mitä kosmetiikkaa käytän, mikä on tällä hetkellä lemppariani ja myös postausta meikistäni kokonaisuutena on toivottu.
Vietän kaikki päivät töissä kauneuden parissa niin siksi olen tarkoituksella pitänyt nämä jutut poissa blogin puolelta.
Olen useissa blogeissa ihaillut inspiroivia kuvia lempparituotteista tai vaikka ostoksista jotka on kauniisti koottu yhteen kuvaan.
Siitä sainkin idean, että voisin aina välillä koota omat sen hetken lempparijutut yhteen kuvaan ja sitä kautta tuoda suosikkejani teidänkin nähtäville.

Miltä tällainen favourites esittely postaus sinusta vaikuttaa? 
Kuinka usein sellaisia olisi kiva nähdä muiden postausten seassa? :)


Olen kauan himoinnut huulten mallista laukkua. Tämän kuun alussa kiertelin kauppoja edullinen laukku mielessäni, jonka kanssa voisin lähteä Ruisrockiin. Hennesin Divided puolelta löysin tuon ihanan laukun ja tykkään siitä todella kovasti. Se myös palveli kunniakkaasti koko Ruissin ja on siistissä kunnossa edelleen.

En valitettavasti muista, että mistä tuo valkoinen rannekoru on peräisin, mutta se on ollut tämän kesän yksi lempparikoruistani. Jos joku sattuu tunnistamaan, että minkä firman koru tuo on niin saa vinkata. :)

Glo Mineralsin kuultoa antava meikinpohjustusvoide (saatu) on ollut kovassa käytössä siitä asti kun sitä syksyllä ensimmäisen kerran kokeilin.  Tuote antaa meikille hyvän keston ja kauniin heleyden. Loistava täsmätuote silmien alle häivyttämään väsymyksen merkkejä.

Jurliquen face oil (saatu) on täydellinen väsyneen ihon virkistäjä. En käytä sitä joka ilta, koska haluan säilyttää tuotteen käytön kanssa sellaisen ylellisen fiiliksen. Öljyn pehmeys ja ihana tuoksu saavat oloni rentoutuneeksi. Tänään taidankin öljyä taas laittaa kasvoihini.


Invisibobblet (saatu) ovat vieneet sydämeni. Ponnarien mukavuus näin pitkän tukan kanssa on jotain ihan uutta. Yleensä saan repiä ponnareita latvoista irti ja hiukset jäävät harottamaan joka suuntaan. Näistä ei tosiaan tule mitään taitoksia hiuksiin ja ponnari on paljon helpompikäyttöinenkin kuin perusponnarit.

Olen kokeillut niin monia itseruskettavia, etten halua edes muistella sitä oranssin ihon määrää. :D
Tänä keväänä ostin Lorealin Sublime Bronze itseruskettavan, koska ihastuin pakkauksen värimaailmaan. Ostopäätökseen vaikutti myös se, että itseruskettava on rasvan sijaan geeliä. Ajattelin värin olevan maltillinen, koska geeli käy sekä kasvoille että vartalolle.
Geeli oli todella helppo levittää ja jo yhdestä kerrasta tuli ihon väriin selkeä muutos. Upea, paahteinen rusketus oli valmis eikä yhtäkään läikkää missään. Olin myyty - taidan pitää sääret ruskeina tuon kanssa koko loppuvuoden!

Koska purkkirusketusta enemmän kuitenkin tykkään siitä oikeasta olen jo useana kesänä syönyt aurinkokapseleita. Bioteekin aurinkokapselit (saatu) ovat minulle tuttu tuote jo muutaman vuoden takaa. Ihoni ruskettuu, mutta se vie aikaa ja saan helposti aurinkoihottumaa. Aloitin muutama viikko sitten aurinkokapseleiden syönnin tämän kesän osalta ja heti huomasin eron auringossa vietetyn päivän jälkeen - aurinkoihottumaa ei ollut lainkaan.

Kuvan bikiniyläosa on tämän hetken lempparini. Ostin sen viime kesänä Hanian reissulta Oysho nimisestä kaupasta. Oysho on yksi lempparikaupoistani ja siinä on se oma viehätyksensä kun tuotteita ei myydä Suomessa. Tuollaiset toppimaiset bikinit kera pienen frillan ovat olleet jo useamman vuoden niitä lemppareitani. Tähän kesään löysin yhden ihanan myös Gina Tricotista.


Ihanaa torstaita kaikille! <3

Itse suuntaan tästä nyt töihin, sen jälkeen hierojalle ja sitten lähdetään ystävän kanssa Turkuun hakemaan minulle uutta objektia kameraan. Kiva päivä siis tiedossa!

10 comments:

  1. Hypistelin invisibobbleja Sokoksella toissapäivänä, mut sinne ne vielä jäi kun en oikein tiennyt niiden laadusta. Ostin Glitteristä jokin aika sitten tommosia, mut ne venähti pois muodosta parin käyttökerran jälkeen. :(( Kestääkö noi oikeat bobblet vähän enemmän käyttöä vai tuleeko niistäkin semmosia megaisoja, joita saa kieputtaa kymmenen kertaa hiusten ympäri että varmasti pysyy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näissä taas hyvin huomaa sen feikin ja aidon eron. Tosiaan itsekin olen testannut mm. Hennesin versioita, on ne parempia kuin tavalliset ponnarit, mutta tosiaan löystyvät käytössä samantien. Nämä aidot ovat paljon jämäkämpiä - tottakai venyvät vähän alkuperäisestä koostaan ainakin minulla kun hiusta on sen verran paljon, mutta eivät kyllä löysty samalla tavalla kuin feikit. :)

      Delete
  2. Meikkipostaus kuulostaa hyvältä:) Ihana värimaailma näissä kuvissa:) Suvi kysyikin itse asiassa tossa kommentissaan sellaista mikä muakin kiinnostaisi..? Oon harkinnut invisibobbleja, mutta serkullani venähti (tosin ne feikit) ihan parin käytön jälkeen:D entäpäs nuo aidot sitten?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Kata, otin kuvat illalla niin se toi tuon kivan värimaailman kuviin. :)
      Tsekkaa tuosta ylempää Suville kirjoittamani vastaus. :)

      Delete
  3. Lempparijuttujen esittely on mun mielestä ainakin kiva idea, joten saa tulla jatkossakin :) Mä vierastan purkkirusketusta, koska kuitenkin möhlisin sen jotenkin joten oon sitten vaan ottanut aurinkoa sen mitä on ehtinyt ja mielummin olen vaikka kalpea kun laikukas itseruskettaja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, koska tällaista oli todella mukava tehdä. :)
      Joo, toi on niin totta - rusketuksesta tulee todella helposti läikykäs. Siksi olinkin niin fiiliksissä tästä Lorealin tuotteesta kun se levittyi niin hyvin ja toi todella tasaisen ja kauniin rusketuksen. Uskon että varmasti onnistuisit myös tuolla tuotteella. Jalkoihin on aina hyvä testailla kun jos menee pieleen niin saa helposti piiloon! :D

      Delete
  4. Oi, mä oon kattellu tota pusulaukkua aina H&M:ssä ja haluisin niin ostaa sen! Mikä sen hinta onkaan?

    Mun blogissa on muuten uus Mac-postaus!
    http://daisy-beconfident.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen, se on meinaan niin ihana. <3
      Taisi olla joku perus 19,90€. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.