Kaikki vuoden 2013 kynteni

January 12, 2014

Se kunnon postaus vuodesta 2013 kuvineen on vielä työn alla, mutta lupaan sen julkaista ennen kuin kuu vaihtuu helmikuuksi. Varmaan tarvitsee tämä aikaraja kirjoittaa itselleni myös kalenteriin, etten vaan unohda. :D

Päätin kuitenkin kasata teille kuvapostauksen kaikista geelauksista, jotka itselleni viime vuoden aikana tein. Laitan ne tähän aikajärjestyksessä. Vähänkö masentaa katsoa noita kesäisiä kynsikuvia ja ei niin kalkkunaisia sormia! Miksi pieni päivetys ei voisi olla aina pinnassa?

Kynnet ovat paitsi käyntikorttini myös avain muistoihin. Teen usein uudet kynnet jotain tiettyä juttua silmällä pitäen ja siksi kynsikuvan nähdessäni muistan aina ensimmäisenä juuri sen jutun.
Maaliskuussa tulee viisi vuotta täyteen siitä kun kävin Bio Sculpturen kynsikurssin ja siitä asti olen omat kynteni tehnyt. En kyllä käsitä, että miten niin monta vuotta on jo voinut vierähtää.
Lämmöllä mietin myös sitä, että miten hienoihin ihmisiin olen saanut tämän ammatin kautta tutustua! <3

Pyytäisin teiltä seuraavaa: kertokaa kommenttiosioon, että mitkä kynnet ovat teidän lempparinne. Julkaisen sitten vastaustennen perusteella top3 kynnet omassa postauksessa ja liitän siihen postaukseen myös asut kynsien takaa. 
Oletteko mukana? :)



















18 comments:

  1. Eikä miten ihania kynsiä! Mä aina kattelen kun jengillä on tosi kauniita ja harkittuja kynsiä, mutta mulla itselläni ei riitä kärsivällisyys omia kynsiäni näpertää (+ oon äärettömän huono kynsien lakkaajakin ....... Why oh why :(), joten tyydyn aina sitten kadehtimaan muiden kauniita kynsiä. :D

    Kauheen kiva blogi sulla kyllä muutenkin, mitä tässä kerkesin selaamaan. Voisimpa jäädä seuraamaan. :) Käyhän säkin tsekkaamassa mun blogi, joka lähinnä keskittyy asukokonaisuuksiin ja kun työstän ensimmäistä omaa sinkkuani. Eli jos musamaailma ja vaatejutut kiinnostaa niin eikun lukijaksi liittymään! :)
    http://rosamarian.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Rosamaria! <3
      Kannustuksena voin sanoa, etten itsekään ole koskaan ollut mitkään kynsien lakkaaja, mutta vain harjoittelemalla voi oppia. :) Geeli on toki materiaalina kynsilakkaa kivempi, koska se ei kuivu ennen kuin kynnen laittaa uuniin.

      Kiitos vinkistä, käyn varmasti tutustumassa tänään illemmalla hyvällä ajalla. :)
      Nyt laittautumaan ja sitten kohti ristiäisiä.

      Delete
  2. Musta kauneimmat kynnet ovat kuvassa 7 (ja 8 & 9?) olevat :) Kynsissä onkin ne sävyt, jotka voitin itselleni arvonnassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, ne on just ne värit, ekstrana tossa ysi kuvassa on myös sen hetken varpaissa olleet geelaukset. :)
      Ootko muuten ehtinyt lakkoja käyttämään? :)

      Delete
    2. Oon, ja sävyt ovat ihanat :) Se vaalea lakka tosin on jotenkin erottunut - pohjalla sävy on paljon tummempi kuin ylempänä :O Oon yrittänyt ravistaa pulloa kunnolla, mutta ei tunnu auttavan. Ehkä pitäisi jollain tikulla yrittää? Onneksi kohta on kevät, tekee koko ajan mieli lakata kynnet keväisillä sävyillä :)

      Delete
    3. Oi, ihana kuulla. :)
      Joo, kannattaa vaan koittaa ravistaa sitä kunnolla (kerran ravistin omaani niin tunteella, että se lensi kaaressa kädestäni huoneen poikki, hups.) ja jos silti tuntuu, että pohjalle jää enemmän sävyä niin koita ihmeessä vaikka hammastikulla tai vastaavalla. Vaaleissa väreissä kun sitä pigmenttiä on niin hurjasti, että siitä tulisi peittävä niin siksi saattaa oikutella.

      Delete
  3. Kuvissa 11, 15 ja 10 (tuossa järjestyksessä) on ehkä mielestäni kivoimmat kynnet.. :)

    ReplyDelete
  4. Kauniita kynsiä kaikki!! :) Aika monet kynnet sitä ehtii vuoden aika ollakin. Hauska postaus. :)

    http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hilla! <3
      Joo, kyllähän niitä ehtii vuodessa muutamat väkertää - onneksi en tee jatkuvasti myös varpaisiin, sitten niitä kuvia vasta olisikin. :D

      Delete
  5. Wautsiii sulla on ollu tosi monet upeet kynnet!! :) Teetkö kynnet ite vaiko..? Tosi upeita :) Lempparit on noi mustat jossa on nimettömäs glitteriii :---D Ihan super coolei kuviiki joo :) <3

    www.the-style-jungle.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, teen kynteni ihan itse. :)
      Kiitos kovasti sinulle Ursula! <3

      Delete
  6. Aivan ihania kaikki, mut 6. on mun suosikkini! :)

    ReplyDelete
  7. Kaikki on ihania mutta kuvien 4 ja 7 kynnet on mun suosikit. Kuvien 7, 8 & 9 kynsissä on ihanaa välimerellistä tunnelmaa :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.